fbpx
30

Elis Hyusnyueva

RAB Massageterapeut
Holistisk massageterapeut, med hjertelig omsorg for at heale mennesker

Hvad er Hrih?

Det er en tibetansk mantra (åndelig bøn) forbundet med medfølelsens Buddha. Dette koncept var en inspiration for mig at starte en rejse ind i terapirverdenen.

I mange år har jeg haft en ivrig interesse for østlige filosofier og åndelige traditioner, såsom Buddhismen, og ved at rejse gennem Indien og Nepal var jeg i stand til at udforske dem i vid udstrækning og vække en dybere følelse af forbindelse med mig selv, andre mennesker og livet Den tid, jeg tilbragte der, hjalp mig til at finde mening og harmoni i terapiens verden såvel som i det holistiske syn på livet. Jeg indså, at massagebehandling, som er en gammel terapiform, kan hjælpe mange mennesker med deres sundhedsmæssige problemer, forårsaget af stress, stillesiddende livsstil, overbelastende fysisk aktivitet, traumer, sportsskader, aldring osv.

Uddannelse

Jeg har taget min uddannelse til massageterapi hos At Work, København, bestående af anatomi, fysiologi, patologi, praktisk massage behandling og psykologi. Forløbet blev undervist af en af ​​Danmarks bedst kvalificerede underviser og massør Gunna Højgaard, der også driver sin egen skole til massageterapi - Massageskolen.

Gennem FRFM har jeg fået titlen RAB Massageterapeut (Registreret Alternativ Behandler). Ifølge det er jeg forpligtet til at skrive journal om mine patienter, derfor er de bedt om at give samtykkeerklæring ifølge Persondataloven. Det er muligt at give samtykke online samtidig med booking af tid, eller ved at underskrive papir formular i klinikken. Titlen RAB Massageterapeut er indikation for højere uddannelsesniveau, faglige kompetencer og god kliniks praksis. Den bliver opnået fra terapeuter som opfylder en række krav, stillede fra Fagforeninger, som er godkendte fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Derudover har jeg udviklet bedre kommunikationsegenskaber med kunder og fået bedre forståelse for kundepleje i spa-miljø gennem et workshop i Nimat Massage and Spa (København) og uddannelse i Bali International Spa Academy.

Therapeutic Deep tissue massage in a beautiful zen space.

House of Melchiorsen
Gyldenløvesgade 25,
1600 København

Scroll til toppen