Hvad er Hrih?

Det er en tibetansk mantra (åndelig bøn) forbundet med medfølelsens Buddha. Dette koncept var en inspiration for mig at starte en rejse ind i terapirverdenen.

I mange år har jeg haft en ivrig interesse for østlige filosofier og åndelige traditioner, såsom Buddhismen. Ved at rejse gennem Indien og Nepal var jeg i stand til at udforske disse filosofier i vid udstrækning og vække en dybere følelse af forbindelse med mig selv, andre mennesker , naturen og livet. Den tid, jeg tilbragte der, hjalp mig til at finde mening og harmoni i terapiens verden såvel som i det holistiske syn på livet.

Mission

Jeg indså, at Shiatsu, som stammer fra gamle terapiformer, kan hjælpe mange mennesker med deres sundhedsmæssige problemer, forårsagede af stress, traumer, manglende kontakt mellem krop og sind, manglende livsglæde, stillesiddende livsstil, osv. Jeg hjerteligt tror på vores indre selv-helbredende kraft, som vi mennesker har.  Min mission er at vække denne kraft og plante trivslens frø inde I jer og åbne jer op til transformation og nye muligheder af velvære og bevidsthed=)

Du inviteres til en helheds sansoplevelse med smukke Zen omgivelser, klanglyd, smertelindring og genforbindelse til din krop og sind.
Kom ind I mit Zen univers….

Uddannelse til RAB terapeut

Jeg har taget min uddannelse til RAB terapeut i massage behandling hos skolen At Work, København. Uddannelsen bestod af anatomi, fysiologi, patologi, praktisk massage behandling og psykologi. Forløbet blev undervist af en af Danmarks bedst kvalificerede underviser og massør Gunna Højgaard, der også driver sin egen skole til massage terapi – Massageskolen.

Gennem FRFM har jeg fået registreret titlen RAB Terapeut. Titlen RAB Terapeut er indikation for højere uddannelsesniveau, faglige kompetencer og god kliniks praksis. Den bliver opnået fra terapeuter som opfylder en række krav, stillede fra Fagforeninger, som er godkendte fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Derudover har jeg udviklet bedre kommunikationsegenskaber med kunder og fået bedre forståelse for kundepleje i spa-miljø i Bali International Spa Academy.

 

Scroll til toppen